maanantai 4. huhtikuuta 2016

Vasaran päivän viettoa perjantaina 1.4.2016



Kouluvaareistamme Kalevi Aallolle myönnettiin Kouluvaarien standardi hänen täytettyään 70 vuotta. Kuvassa ovat vasemmalta Tauno Huhtala, Jyrki Välimäki, Kalevi Aalto ja Kari Kaasalainen.

Vasaramäen alakoulu ja Kupittaan yläkoulu yhdistyivät vuonna 2009. Hallinnollisen nuijankopautuksen lisäksi koulujen tulevaa yhteiseloa juhlistettiin juhlalla Sinapin leirikeskuksessa lauantaina 4.4. 2009, jolloin Henrikinseurakunnan pappi Petri Laitinen vihki uuden koulun. Tämän jälkeen tuota keväistä päivää alettiin kutsua Vasaran päiväksi. Vasaran päivää vietettiin tänä vuonna koko yhtenäiskoulun voimin perjantaina 1.4. Marli Areenalla.

Aamun tilaisuus alkoi Maamme-laululla. Esilaulajana toimi Vilma Virtanen, 7e.






Tämän jälkeen oli vuorossa jääkiekko-ottelu koulun aikuisten joukkueen ja alakoulun oppilaiden joukkueen välillä. Ottelu oli rehti ja tasaväkinen. Alakoulun oppilaiden joukkue kuitenkin  teki enemmän maaleja.


Ennen jääkiekko-ottelua aikuisten joukkueen ja yläkoulun oppilaiden joukkueen välillä ohjelmassa oli taitoluistelua harrastavien oppilaiden upea näytös.



 Aikuisten joukkueen ja yläkoulun oppilaiden joukkueen välisen ottelun voitti varsin ylivoimaiseen tapaan oppilaiden joukkue.






Katsomossa oli koko juhlan ajan loistava tunnelma, joka tiivistyi juhlan loppua kohden. Juhla päättyi pulkkakisaan.  Se oli viestikilpailu. Oli yksi alkuerä, jossa viisi joukkuetta kilpaili siitä, ketkä suoriutuivat nopeimmin radasta. Yläkoulun oppilaat kuljettivat alakoululaista pulkassa tietyn radan. Alkuerästä sitten kaksi nopeinta pääsi finaaliin. Voittajajoukkue palkittiin juhlan päätteeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti